WIE ZIJN WIJ

Idie


Idie Pijnenburg: Als Drs. gezondheidswetenschappen en na 25 jaar werkervaring in de psychiatrie had ik heel wat kennis over angsten, depressies en psychosen en hoe je die zou moeten behandelen. Toch miste ik daar iets in: In de geestelijke gezondheidszorg is de ingang veelal beperkt tot de ‘mind’.
Na mijn kennismaking met het ademwerk was ik diep onder de indruk van de kracht waarmee de ademhaling via het lichaam tot de (mentaal/emotionele) kern doordringt. De ademhaling is daarmee het belangrijkste instrument geworden in mijn werk met anderen, maar ook voor mijzelf.
De adem is voor mij niet slechts een hulpmiddel om positiviteit en de goede dingen van het leven te kunnen toelaten, maar het is een manier van leven geworden. Ik heb meer lucht, meer licht, meer lol. Dat geef ik graag door………dus…………
Inmiddels ben ik een tiental jaren ademcoach en mindfulnesstrainer. Bij het coachen maak ik verder gebruik van  technieken uit de cognitieve therapie (ook: The Work) en de CEB-training (Cultivating Emotional Balance).
Zowel bij Mindfulness als bij Breathfulness staat de ademhaling centraal. Want je ademt zoals je leeft…….

Nico


Nico van Zon: Mijn leven heeft al diverse keren een behoorlijke wending genomen. Ik was zoekende, net zoals zo vele mensen met mij. Tijdens dat zoekproces deed ik ervaring op met de ademhaling. Deze methode maakte diepe indruk omdat ik in contact kwam met mijn diepste kern, wat mij in alle opzichten heeft veranderd en gestimuleerd in mijn bewustwording. Dit zorgde voor innerlijke rust en vrijheid. Hierdoor is Breathwork niet alleen een instrument maar ook een manier van leven geworden voor mij.

Door deze verandering en me volledig bewust van de kracht van de ademhaling, ben ik sinds 2006 werkzaam als ademcoach. In praktijk Breathwork zet ik me als gepassioneerd ademcoach in voor jouw sessie. Ik wil je gebruik laten maken van deze fantastische methode, om jou te laten ervaren wat Breathwork is en wat het voor jou kan betekenen.

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een privé sessie bel me gerust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *